Sportive

CSM Târgu Jiu 2, cea de-a patra victorie din sezon

CSM Târgu Jiu 2, echipa care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin, a înregistrat, duminică, o nouă victorie în campionat pe teren propriu, în fața CSM Oradea 2, scor 76-66. A fost cea de-a patra victorie din actuala stagiune pentru echipa lui Adrian Roșu, care ocupă locul 3 în serie.

”Vreau să îmi felicit băieții pentru meci. Totuși, nu sunt încă mulțumit de atitudinea lor. Nu facem blocaj defensiv aproape deloc. Le-am oferit foarte multe șanse adversarilor să dea la coș. Este singurul lucru pe care-l detest. Știu că este normal să fie și recuperări ofensive. Dar ele pot fi doar după ce facem blocaj defensiv. În rest mă așteptam să câștigam la 20-30 de puncte, cu tot respectul pentru adversari. Totuși, avem un obicei să ne facem meciul greu. Mă bucur că am câștigat și că băieții au luptat până la final. Urmează un meci greu, împotriva celor de la RBA Getica 95, echipa de baschet a federației, iar de mâine începem să ne pregătim pentru acel meci” a declarat Adrian Roșu.

După victoria de duminică, CSM Târgu Jiu ocupă locul 3, cu 9 puncte, la fel ca și ocupanta locului doi, RBA Getica 95, și se află la doar un singur punct distanță de liderul seriei, Steaua București. Etapa viitoare, pe 16 noiembrie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu echipa de pe locul 2, RBA Getica 95. Meciul este programat de la ora 14.00

Cel mai bun om al gorjenilor a fost Adrian Vaida cu 17 puncte. A fost urmat de Flavius Toropu cu 14 puncte și Ion Vlăduț Udroiu, cu 13 puncte.

CSM Târgu Jiu: Rareș Duca 5p, Luca Gheorghescu, Ion Vlăduț Udroiu 13p, Raul Danciu, Albert Cadu 2p, Robert Paliciuc, George Răzvan Pavel 7p, Rareș Ungureanu 7p, Adrian Vaida 17p, Mihai Filip, Flavius Toropu 14p, Alexandru Mitu 11p. Antrenor: Adrian Roșu.

Comment here