Sportive

CSM dă piept cu vicecampioana. Andrieș: Îmi doresc să ieșim cu fruntea sus

Handbalistele CSM Târgu-Jiu se deplasează la București pentru meciul din etapa a-II-a din Liga Florilor Mol. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache întâlnește miercuri, 31 august, de la ora 17.00, vicecampioana României, CSM București. 

Handbalistele lui Liviu Andrieș nu au avut timp să se bucure prea mult de victoria din prima etapă cu Dacia Mioveni. Au revenit rapid la antrenamente, pentru că au în față o săptămână cu două meciuri foarte grele: deplasarea de miercuri, din etapa a-II-a, de pe terenul echipei CSM București, dar și meciul din etapa a-III-a, de duminică, 4 septembrie, de pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău. 

”Este o premieră pentru echipa noastră să jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România și chiar din Europa, dar sper și sunt convins că fetele se vor ridica la nivelul adversarelor noastre. Ne bucurăm că putem să jucăm astfel de jocuri, la un asemenea nivel. Îmi doresc ca, după acest meci, să ieșim cu fruntea sus și, foarte important, fetele să fie sănătoase. Va fi un meci foarte greu, dar este o partidă de campionat după care trebuie să învățăm și să progresăm” a declarat antrenorul Liviu Andrieș.

Comment here