Minerit și EnergieStirile Zilei

Critici DURE după decesul electricianului de la Jilț Nord! ”Ne tratează ca pe niște SCLAVI!”

Critici dure din minerit după decesul electricianului de la Jilț, miercuri dimineață! ”Cum să-i numim pe acești parlamentari? Sunt de o lașitate extraordinară, își urmăresc doar scopurile personale, ne tratează ca pe niște sclavi!” acuză Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea de la Cariera Jilț Sud.

Totul după ce încă un angajat al Complexului Energetic Oltenia a decedat, la numai 51 de ani, în urma unui infarct. Era electrician la Cariera Jilț Nord și a murit acasă. Ion Popescu a lucrat cu fratele acestuia, care și el și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă.

Sindicalistul le reproșează parlamentarilor faptul că au fugit, marți, din plenul Camerei Deputaților, când a fost votul pe reducerea vârstei de pensionare în minerit și energie.   

Ion Popescu pune tunurile pe parlamentari, acuzându-i de lașitate și reproșându-le că tratează minerii ca pe niște sclavi.

Nicu Bunoaica este de părere că electricianul de la Jilț a decedat din cauza condițiilor grele, în care a lucrat ani de zile. Ca și Ion Popescu, sindicalistul de la Lupoaia îi acuză pe guvernanți că-i tratează pe mineri ca pe niște sclavi.   

Bogdan Bejinaru, lider sindical în minerit dar și membru PNL, îi critică dur pe social-democrați pentru că n-au asigurat cvorum, marți, când trebuia să fie votul pe reducerea vârstei de pensionare.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here