Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cristinel Rujan: NU mă interesează nicio candidatură

Prefectul Cristinel Rujan anunță că NU este interesat de o candidatură la Primăria Târgu-Jiu. Numele său a început să fie vehiculat în presa locală, dar mulți spun că ar fi o intoxicare lansată pe piață fie de oameni din PSD, fie de cei de la PMP care sunt interesați să pună mâna pe postul de prefect de Gorj. Mihai Weber, liderul PSD Gorj, ne-a oferit o primă informație din sondajul pe care partidul său îl face în această perioadă. ”Multe dintre persoanele incluse în sondaj pot să-l bată cu ușurință pe Marcel Romanescu” afirmă deputatul.

Mihai Weber declară că sondajul PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu încă n-a fost finalizat. Nu spune dacă prefectul Cristinel Rujan a fost inclus sau nu.

Weber afirmă că multe dintre persoanele sondate de PSD îl pot învinge cu ușurință pe primarul Marcel Romanescu, la alegerile locale din această vară.

Viceprimarul Adrian Tudor, unul dintre aspiranții la candidatură, este de părere că informația legată de Cristinel Rujan a fost lansată în spațiul public de grupul de interese din jurul primarului Marcel Romanescu.  

Tudor spune că Rujan ar fi intrat în vizorul lui Romanescu, după ce și-a trimis corpul de control la Primăria Târgu-Jiu.

Viorel Caragea, pe de altă parte, consideră că informația privind candidatura lui Cristinel Rujan la Primăria Târgu-Jiu este o fumigenă lansată din interiorul PSD.

Cristinel Rujan a negat vehement c-ar avea vreun interes legat de alegerile locale din acest an. Prefectul de Gorj anunță că nu-și dorește să părăsească categoria funcționarilor publici.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Domnule presedinte Webber de ce nu candidati dvs ca sa le dati o lectie celor de la PNL?

Comment here