Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cristina Cilibiu, noul prefect de Gorj. ”Mă întorc în PNL. Îmi doresc să revină și senatorul Iordache”

Fostul primar al orașului Turceni, Cristina Cilibiu, a fost numită prefect de Gorj. Decizia a fost luată în ședința de miercuri a guvernului. Cristina Cilibiu îi va lua locul lui Marcel Iacobescu.

„Este o onoare pentru mine să fiu propusă pentru această funcție și aș vrea să le mulțumesc pentru încrederea acordată premierului Nicolae Ciucă, ministrului Lucian Bode, președintelui interimar al PNL Gorj, Gigel Știrbu, dar și celor care m-au încurajat să fac acest pas. De aproximativ doi ani locuiesc în Târgu-Jiu, făceam zilnic naveta la Turceni, stăteam 3 ore în mașină în fiecare zi. Pe de altă parte, nu mi s-a părut corect față de comunitatea la care țin atât de mult să fiu primar la Turceni dar să locuiesc în Târgu-Jiu. Am plecat având convingerea că o să am ocazia să mă implic într-un proiect nou pentru județul Gorj. Recunosc că nu mă așteptam să apară această propunere atât de repede”, spune Cristina Cilibiu.

Cristina Cilibiu anunță că va reveni și în Partidul Național Liberal. Noul prefect de Gorj a demisionat din PNL în momentul în care și-a dat demisia din funcția de primar.

„Mă întorc în PNL Gorj, am relații foarte bune cu toți colegii liberali, am ținut legătura cu majoritatea lor și îmi doresc să fiu factorul de echilibru în organizația PNL Gorj. Senatorul Ion Iordache este un om de dreapta prin definiție. Îmi doresc să revină în PNL și să facem echipă, să aducem oameni din afara partidului și să-i capacităm pe cei din interior în așa fel încât să putem câștiga orice alegeri”, a mai spus Cristina Cilibiu.

Comments (2)

  1. Doamne ce pot citii!parca erau motive personale, familiile.
    Acum citesc ca făcea navetă dela Tgjiu și cei care fac navetă vor fi prefecți…
    O dama fără vocabular, fără educație!

Comment here