LIFE

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au despărțit, anunță presa din Spania

Cristiano Ronaldo, care joacă la Al-Nassr după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United în noiembrie, e în centrul atenției nu doar datorită carierei, ci și vieții personale. Presa din Spania scrie că relația dintre fotbalist și Georgina Rodriguez ar fi „intrat în criză”, nici vorbă de o posibilă nuntă, notează și Gazeta Sporturilor.

Chiar dacă la evenimente de familie sau în mediul online ei încă apar împreună, potrivit declarațiilor făcute în emisiunea mondenă „Socialite”, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu ar mai forma un cuplu. S-a constatat că cei doi nu mai au chimia din trecut, mai ales după imaginile de Crăciun, când Ronaldo a primit cadou de la Georgina un Rolls Royce.

„Dincolo de mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi. Relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă” notează și Mundo Deportivo.

”Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat (n.r. – în care Ronaldo primește mașina de Crăciun). În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă”, a explicat jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco.

Comment here