Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cristian Toader Pasti: Și-n această perioadă grea, în care moartea ne-a bătut la geam, s-au făcut HOȚII fără margini!

”Și-n această perioadă grea, în care moartea ne-a bătut la geam, s-au făcut hoții fără margini!” constată Cristian Toader Pasti, consilier municipal PSD.

Social-democratul se referă la achizițiile făcute de autorități la prețuri exagerate, la apariția peste noapte a unor firme care se înfruptă din banul public,  la faptul că s-au cumpărat produse gen măști de protecție sau combinezoane care n-au fost bune, ori la prețuri de 4-5 ori mai mari.

”Toate obiceiurile proaste, care au venit din urmă, de pe toate guvernările, s-au văzut și acum!” observă fostul primar al orașului Târgu- Cărbunești.

Cristian Toader Pasti crede că, în actuala perioadă foarte dificilă, oamenii deștepți ar trebui să preia frâiele administrației publice pentru a putea depăși criza sanitară și economică.

În ceea ce privește organizarea alegerilor locale, Pasti consideră că nu ar fi oportună până în primăvara anului viitor.

”În această perioadă, nimeni nu este interesat de partidele politice. Certurile astea sterile între partide nu-și au rostul, nu au teme de dezbatere!” spune consilierul PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here