StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Cristian Toader Pasti, ȘEF la ADIA Gorj: Sunt specialist în a prelua societăți cu probleme și a le aduce pe linia de plutire!

Cristian Toader Pasti a preluat conducerea ADIA Gorj, după ce Mihai Gherghe a fost promovat pe postul de secretar de stat în Ministerul Culturii. ”Inclusiv primarii liberali au fost de acord cu numirea mea” a ținut să precizeze social-democratul, într-un interviu acordat presei locale.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Gorj reunește 33 de localități, principalul obiectiv fiind monitorizarea serviciilor de alimentare a apei.

Pasti anunță că prioritatea sa, în perioada următoare, va fi accesarea unui credit de 130 de milioane de euro pentru continuarea lucrărilor la rețelele de apă.

Întrebat ce anume l-a recomandat să devină șef al ADIA, Cristian Toader Pasti a răspuns că experiența sa de-o viață, inclusiv fosta activitate de conducere de la Parcul Industrial Bumbești-Jiu.

”Sunt specialist în a prelua societăți cu probleme și a le aduce pe linia de plutire” s-a lăudat social-democratul.

Toader Pasti și-a luat gândul de la un post de secretar de stat, numele fiindu-i vehiculat pe parcursul lui 2017. Zice că nu mai vrea să plece din Gorj, acum, cu un an înaintea alegerilor locale și parlamentare din 2020.

Comment here