StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Cristian Toader Pasti, ȘEF la ADIA Gorj: Sunt specialist în a prelua societăți cu probleme și a le aduce pe linia de plutire!

Cristian Toader Pasti a preluat conducerea ADIA Gorj, după ce Mihai Gherghe a fost promovat pe postul de secretar de stat în Ministerul Culturii. ”Inclusiv primarii liberali au fost de acord cu numirea mea” a ținut să precizeze social-democratul, într-un interviu acordat presei locale.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Gorj reunește 33 de localități, principalul obiectiv fiind monitorizarea serviciilor de alimentare a apei.

Pasti anunță că prioritatea sa, în perioada următoare, va fi accesarea unui credit de 130 de milioane de euro pentru continuarea lucrărilor la rețelele de apă.

Întrebat ce anume l-a recomandat să devină șef al ADIA, Cristian Toader Pasti a răspuns că experiența sa de-o viață, inclusiv fosta activitate de conducere de la Parcul Industrial Bumbești-Jiu.

”Sunt specialist în a prelua societăți cu probleme și a le aduce pe linia de plutire” s-a lăudat social-democratul.

Toader Pasti și-a luat gândul de la un post de secretar de stat, numele fiindu-i vehiculat pe parcursul lui 2017. Zice că nu mai vrea să plece din Gorj, acum, cu un an înaintea alegerilor locale și parlamentare din 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here