Stirile ZileiTârgu Cărbunești

Cristian Toader Pasti, DETALII din spital după ce a fost infectat cu COVID

Consilierul municipal PSD Cristian Toader Pasti, în acelaşi timp, consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, şi şef al ADIA Gorj, s-a internat, vineri, în Spitalul COVID Târgu-Cărbunești, după ce a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. Sâmbătă, a povestit, pe pagina de socializare, cum a decurs prima zi de spitalizare.

“Care ar fi concluzile dupa prima zi de spitalizare:
1. Mulțumesc din suflet pentru mesajele și telefoanele primite din toate colțurile lumii. Mi-au dat o energie extraordinară.
2. Am avut norocul că am venit rapid la primele simptome. O intârziere de 2,3 zile este diferența între viată și moarte.
3.Tratamentul este foarte eficient, asistentele sunt îngerii păzitori, sunt singurele persoane care intră la tratament și curățenie, iar tratamentul este același şi pentru bogat și sărac.
4. Să fiți conștienți că oricând vă puteți întâlni cu guvii, și e bine să știti ce aveți de făcut, pentru a depăşi momentul! Mâine vă voi spune ce mi s-a întâmplat în prima zi când, împreună cu doamna asistentă, am plâns multe minute!”, a notat, pe pagina de socializare, Cristian Toader Pasti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here