StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Cristian Toader Pasti: Ciocea a luat 9000 de voturi. Venirea la Targu-Jiu îi aduce avantaje lui Romanescu

Ion Ciocea anunță că VREA să vină la Târgu-Jiu, pe postul de administrator public și să facă echipă cu primarul Marcel Romanescu. ”Eu n-am nevoie de scandal, vin și mă apuc de treabă!” spune primarul din Bustuchin. Mutarea lui Ciocea la Târgu-Jiu depinde de hotărârea ce va fi dată de instanță, în procesul cu PSD. Adversarii primarului Romanescu cred, însă, că subiectul este unul de campanie electorală.

La Interviurile Infinit FM, Marcel Romanescu a explicat că și-l dorește pe Ion Ciocea alături doar până la localele din 2020.

Ion Ciocea anunță că va veni la Târgu-Jiu, dacă, în urma procesului cu PSD își va pierde mandatul de primar la Bustuchin.

Ciocea comentează că, dacă ar fi în locul viceprimarului Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, s-ar retrage după ce, la parțialele din 2017, și-a arătat valoarea. Edilul din Bustuchin consideră că lui Marcel Romanescu ”i s-au pus numai tălpi”, în acest mandat.

Deși este tentat de funcția de la Târgu-Jiu, edilul din Bustuchin speră totuși că instanța îi va da dreptate și nu-și va pierde mandatul.  

Consilierul municipal PSD, Cristian Toader Pasti, consideră că o eventuală sosire a lui Ion Ciocea pe postul de administrator public al Târgu-Jiului îi va aduce un număr important de voturi prinarului liberal Marcel Romanescu.

În privința ”tălpilor” pe care PSD le-ar pune primarului Romanescu, Pasti nu este de acord, zice că edilul liberal n-a fost niciodată încurcat.

Eduard Lădaru, consilier ALDE, consideră că informația sosirii lui Ciocea la Primăria Târgu-Jiu este o fumigenă, un subiect de campanie electorală.

Consilerul PNL Eduard Berca își dorea, la un moment dat, postul de administrator public. Acum, consideră c-ar fi utilă experiența lui Ion Ciocea la Primăria Târgu-Jiu.

Viceprimarul PSD Aurel Popescu consideră că Ion Ciocea greșește făcând afirmații doar în baza discuțiilor purtate cu primarul Marcel Romanescu.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here