Muzicale

Cristi Minculescu & Valter & Boro – Amintiri

Cristi Minculescu, Valter & Boro oferă publicului o nouă bijuterie muzicală ornată sub forma unei magice incursiuni în trecut, numită “Amintiri”.

“Sensibilitatea piesei și încărcătura emoțională a mesajului m-au cucerit pe loc. Eu am avut o legătură specială cu părinții mei, am devenit omul care sunt astăzi datorită lor, iar unicul meu regret este că nu îi am încă alături pentru a le aduce mulțumiri zilnic pentru principiile pe care mi le-au insuflat, iubirea de frumos pe care mi-au arătat-o, determinarea de a ține mereu drumul drept, indiferent de obstacolele vieții” spune Cristi Minculescu despre noua piesă.

“Amintiri”, noua producție a lui Vlad Manolache și Ionuț „Papu” Bacula, exprimă durerea surdă și nestăvilită a tuturor celor care nu-și mai pot ține părinții în brațe, frustrarea venită din neputința de a întoarce timpul, dar și regretul de a nu fi făcut mai mult atunci când erau aproape.

Cristi Minculescu adaugă: “Pentru mine cel mai greu a fost la filmarea videoclipului piesei. Am intrat în atmosferă fără niciun efort și pot spune că a fost pe alocuri chiar o experiență dureroasă din punct de vedere emoțional. Cadrul în care am filmat a fost unul deosebit, în interiorul Galeriilor Artmark. Norocul este că am avut alături echipa care ne este aproape de ceva timp, iar ei știu întotdeauna cum să ne facă să ne simțim în largul nostru și să dam frâu liber sentimentelor care ne încearcă, astfel încât rezultatul final să fie cât mai bun”.

Cristi Minculescu, Valter & Boro pregătesc fanilor și alte surprize deosebite pentru 2020, printre acestea numărându-se un concert aniversar impresionant ca anvergură și organizare, pentru cei 40 de ani de activitate, pe 28 martie la Sala Palatului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here