LIFE

Cristi Minculescu va cânta sub numele de IRIS, din nou

Fanii IRIS au primit o veste neaşteptată, în această săptămână, şi anume că solistul Cristi Minculescu va putea cânta din nou sub numele de IRIS.

Cristi Minculescu, care a cântat în ultima vreme sub numele de “Cristi Minculescu, Valter şi Boro” a vorbit despre viitorul trupei IRIS la Europa FM. De acum înainte va cânta sub numele de IRIS, alături de Doru Bobeica şi Valter Popa, în timp ce Nelu Dumitrescu va folosi şi el numele de IRIS (în ambele cazuri cu un apendice asociat).

Despărţirea grupului IRIS se producea în 2017, când Doru Bobeica, Valter Popa şi Cristi Minculescu o luau pe un drum separat de Nelu Dumitrescu. În 2018, Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru “Boro” Borobeică primesc în instanță dreptul de a folosi si ei numele de Iris. 

Iată declaraţia lui Cristi Minculescu de pe Facebook cu privire la denumirea trupei: ”Dragi prieteni, Suntem extrem de bucuroși să vă aducem o veste pe care atât noi, Cristi, Valter și Boro, cât și voi, toți cei care ne-ați susținut în această perioadă, o așteptam cu emoție și entuziasm: “Iris” s-a întors acasă! Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-ați fost alături și ați crezut în noi, ați fost deopotrivă puterea și inspirația noastră! Mulțumim echipei minunate care ne-a condus spre acest moment deosebit, în mod special echipei de avocați din cadrul societății Milcev Burbea Intellectual Property and Law, formată din Iulia Burbea, Gabriela Milcev și Florina Enache, care au devenit parte a familiei noastre din primul moment în care ne-am cunoscut. Nu vă pierdeți niciodată speranța, căci lucrurile grozave li se întâmplă celor care cred cu tărie în visul lor! Vă iubim nemăsurat! Cristi Minculescu, Valter & Boro- IRIS”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here