LIFE

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea „Agenția VIP”

Pandemia de coronavirus a adus schimbări majore în industria divertismentului de la noi, iar multe vedete fie s-au reorientat, fie s-au adaptat noilor condiții de muncă. Într-un interviu pentru Ciao.ro, Cristi Brancu (47 de ani) anunță că emisiunea „Agenția-VIP” a ieșit din grila de toamnă.

„Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. Agenția VIP a fost o emisiune-fanion a stației, vreme de 13 ani, și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități”, a declarat Cristi Brancu pentru sursa citată.

Realizatorul TV spune că îi prinde bine o pauză, după atâția ani de emisiuni, pentru a se bucura mai mult de familie și de proiectele personale, din online.

„Vreme de 12 ani am avut emisiune pe post șase zile din șapte într-o săptămână. Am făcut, atâta timp, cele mai multe emisiuni TV pe an. Parcă merge și o gură de aer! Televiziunea este o pasiune care mă arde în continuare și de unde nu am plecat. În cinci luni, industria media s-a schimbat însă cu totul. Abia acum, marii investitori în publicitate ai planetei încep să simtă dimensiunea pierderilor. Vor urma schimbări și mai tulburătoare, veți vedea” a declarat Brancu.

Întrebat dacă are de gând să dispară definitiv din televiziune, Cristi Brancu și-a liniștit fanii.

„Am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de Antenă, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate. Antena rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi Agenția VIP din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem întâlni într-un alt proiect viabil”, a mai spus Cristi Brancu pentru Ciao.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here