LIFE

Cristi Borcea, eliberat din închisoare la nouă luni de la reîncarcerare

Cristian Borcea a fost eliberat din penitenciar. Magistrații Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea condiţionată a fostului acţionar al FC Dinamo Bucureşti.

Afaceristul a părăsit Penitenciarul Jilava, a fost încarcerat din luna februarie, după aproximativ o oră și jumătate de la decizia Tribunalului. Acesta a refuzat să le răspundă jurnaliștilor la întrebări, spunând sec că le „dorește o seară plăcută”.

Borcea a fost condamnat la o pedeapsă de 7 ani și 6 luni în cele două dosare, din care 5 ani și o lună a stat în penitenciar. Dacă ce instanța i-a admis definitiv cererea de liberare condiționată, Borcea va executa restul pedepsei în libertate, urmând să fie supravegheat de un ofițer de probațiune până la executarea integrală a pedepsei.

Judecătoria Sectorului 4 a decis, pe 11 septembrie, că Borcea poate fi eliberat condiționat. Decizia a fost însă contestată de procurorii DNA, care au cerut ca Borcea să execute în continuare pedeapsa în penitenciar, pentru că nu a dat dovadă de ”stăruința în muncă și reeducare”. La începutul lunii octombrie, Cristian Borcea a primit de la Penitenciarul Jilava o permisie pentru ”bună purtare” și a stat 5 zile alături de familie.

Cristi Borcea a mai fost eliberat condiționat în iulie 2018, după ce a executat 4 ani și 4 luni din pedeapsa de 6 ani și 4 luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători. Fostul finanțator al clubului de fotbal Dinamo a fost reîncarcerat pe 8 februarie 2019, după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here