LIFE

Cristi Borcea, acuzat de trafic de substanţe interzise

Cristian Borcea este chemat din nou în faţa judecătorilor, după ce procurorii DIICOT au luat o decizie neaşteptată într-un dosar în care milionarul era acuzat de deţinere de substanţe interzise, relatează spynews.ro.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa au deschis, recent, un proces în care au solicitat confiscarea specială, după clasarea unui dosar al lui Cristian Borcea. Cererea a fost înregistrată pe 20 februarie, iar primul termen va avea loc pe 18 martie. Surse apropiate anchetei au dezvăluit pentru ziuaconstanta.ro că procesul ar avea legătură cu un dosar penal deschis pe numele lui Borcea în 2015, când afacerisul îşi ispăşea pedeapsa cu închisoarea la Penitenciarul Poarta Albă.

Conform surselor amintite, Borcea ar fi fost prins cu nişte sedative extrem de puternice ascunse în bagaje. Astfel, Borcea a fost acuzat de trafic de substanţe interzise, însă, după cinci ani, DIICOT a anunţat că a clasat dosarul şi a solicitat aprobarea instanţei pentru a distruge pastilele buclucaşe.

În perioada în care Cristi Borcea se afla după gratii, surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit că afaceristul a suferit cumplit din cauza depresiei. Omul de afaceri a reclamat probleme de această natură încă de la începutul pedepsei sale cu închisoarea, însă ulterior starea deținutului s-ar fi înrăutățit alarmant. Cea mai mare problemă a acestuia ar fi fost insomniile provocate de depresie, pe care Borcea le-a tratat cu pastile prescrise de medicul închisorii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here