Minerit și EnergieStiriStirile Zilei

Crețan: S-a plecat la București cu GEANTA de bani pentru schimbarea lui Boza!

”Am informații certe că s-a plecat la București cu geanta de bani pentru schimbarea lui Boza!”- declarații șocante făcute de sindicalistul Constantin Crețan, care vrea să se pună la dispoziția instituțiilor statului pentru a oferi și alte informații. ”Omul are probleme cu capul, altfel cum să faci afirmații de o asemenea gravitate!” se indignează Ion Iordache, liderul județean al ALDE, partid care conduce Ministerul Energiei. Comentariile vin, după ce, în presa locală, s-a anunțat că CE Oltenia a semnat contractul cu băncile pentru cele 500 de milioane de lei necesare achiziționării certificatelor de carbon dar că, în același timp, s-ar pregăti demiterea managerului Sorin Boza.

Conform cotidianului Pandurul, Complexul Energetic Oltenia a semnat, joi, contractul cu băncile în vederea accesării unor credite de 500 de milioane de lei pentru achiziționarea certificatelor de carbon aferente anului 2018.

Constantin Crețan nu știe în ce constă înțelegerea, ce obligații sunt în dreptul CEO.

În presa locală a apărut și informația că, acum, după ce creditul a fost contractat, Sorin Boza ar urma să fie demis. Sindicalistul Crețan se laudă că are ”informații certe că s-a plecat la București cu geanta de bani pentru schimbarea lui Boza”.

Crețan anunță că se pune la dispoziția instituțiilor statului, dacă vor să facă cercetări în baza acuzațiilor sale.

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, acuză, din nou, că ”un management foarte prost” a adus CE Oltenia în situația de a se îndatora.

”Când CEO a avut bani în conturi de puteau cumpăra certificate, nu au făcut-o! De acum, ani de zile, povara este pusă pe umerii companiei din cauza nepriceperii și a proastei gestionări” afirmă Iordache.

În ceea ce privește acuzațiile grave lansate de Constantin Crețan, Ion Iordache afirmă că, probabil, sindicalistul ”are probleme cu capul”.

Deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, nu crede că Sorin Boza va fi demis. Are impresia că doar ”i se arată pisica”, acum, în pragul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here