Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Crețan NU crede în epidemie. ”Asta este o AFACERE gândită la nivel mondial”

”Asta este o afacere!” Liderul sindical din minerit, Constantin Crețan, NU crede în epidemia de coronavirus care a băgat panica în întreaga planetă.  

În opinia sa, este vorba despre jocuri economice la nivel mondial. Crețan spune că, în carierele Complexului Energetic Oltenia, nu au fost luate măsuri speciale, privind dezinfecția și igienizarea.

Președintele Sindicatului Lignitul Oltenia declară că minerii nu se tem de gripă, pentru că oricum suferă de boli profesionale mult mai grave, din cauza condițiilor foarte grele în care lucrează.  

”Și autoizolarea este tot o afacere! Capete din conducerea județului duc oameni pe la cabanele lor de la Rânca, oameni care nu sunt bolnavi ci doar suspecți” comentează Crețan.

Nici la carierele din zona Motru nu s-au luat măsuri excepționale. Firma Complexului Energetic Oltenia, Minprest Rovinari, se ocupă de curățenia în vestiare, ca și până acum. Apelurile, însă, nu se mai fac în sala de apel ci pe echipe, spune liderul sindical de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here