Minerit și EnergieStirile Zilei

Crețan: Hidroelectrica a trăit pe spatele CE Oltenia! Acolo s-a FURAT ca-n codru!

Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia, reacții dure după ce șeful Hidroelectrica, Bogdan Badea, s-a pronunțat împotriva fuziunii dintre cele două companii.

”Hidroelectrica a trăit pe spatele CE Oltenia! A fost în insolvență pentru că acolo s-a furat ca-n codru!” declară Constantin Crețan, președintele Sindicatului Lignitul Oltenia.   

În plus, sindicalistul observă că discrepanțele salariale sunt foarte mari între cele două companii. Crețan zice că, la Hidroelectrica, media salarială este de 8600 de lei.

De foarte mulți ani, încă de pe vremea guvernului Boc, se vorbește în România despre mixul energetic. Nimeni n-a reușit însă realizarea unei fuziuni între companiile producătoare. Constantin Crețan acuză că politicienilor de la vârful țării le convine actuala formă de organizare a sistemului energetic pentru că ”pot fura”.

Liderul sindical de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca cataloghează drept ”prosteală” afirmația lui Bogdan Badea că nu pot fi amestecate ”merele bune cu cele în curs de îmbătrânire”.

Roșca le atrage atenția celor de la Hidroelectrica asupra faptului că ar putea veni o perioadă lungă de secetă, în care să fie nevoie de cărbune.

”Nici ei n-au făcut investițiile necesare! Nu este Hidroelectrica vreo prințesă la care să ne căciulim!” declară sindicalistul.

ne

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here