Minerit și EnergieStirile Zilei

Crețan: Guvernul vrea să rezolve problemele de TESA

Ordonanța de guvern, privind acordarea de venituri de completare pentru disponibilizați, a fost dată special pentru angajații TESA, este de părere liderul sindical Constantin Crețan.

Guvernul Cîțu a adoptat, joi, actul normativ care prevede acordarea unor sume, timp de 24 de luni, angajaților CEO ce urmează să fie concediați.

“Guvernul vrea să rezolve problemele cu TESA de la Complexul Energetic Oltenia. Aparatul administrativ este stufos. În ultimii 15 ani s-au tot făcut angajări” declară Crețan.

Constantin Crețan reafirmă că, în opinia sa, unitatea care a produs cea mai multă energie electrică, Termocentrala Rovinari, va fi prima care se va închide pentru că nu va mai primi avizele necesare funcționării.

“Se vor face grupuri pe gaze doar la Dolj și Mehedinți. Gorjul, în următorii 4-5 ani, nu va mai fi producător de energie” declară președintele Sindicatului Lignitul Oltenia.

Comments (1)

  1. lazar popescu

    Mai Cretane, ce te agiti asa de tare? Esti un pensionar de lux, ai pensie speciala, stai in banca ta la pensie, lasa muncitorii tineri din CEO sa faca miscare sindicala.. Te au dat afara , ce treaba mai ai tu cu CEO decat sa ciugulesti in continuare spagi si contracte grase?

Comment here