Stirile ZileiTârgu-Jiu

Crede că Vîlceanu și Pecingină au vrut să testeze dacă Bucureștiul îl mai susține pe Iordache

Primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, exclude o plecare din partid și crede că PSD, dar și deputații Gheorghe Pecingină și Dan Vîlceanu au un rol în apariția informației, joia trecută, că ar fi fost demisă conducerea PNL Gorj.

Cotojman a fost invitat în PSD de primarul comunei Turburea Ion Bîrcă. Cei doi erau colegi, în urmă 10 ani, la fostul Partid Democrat Liberal.

”Nu am luat în calcul vreodată să plec de la Partidul Național Liberal. Îi mulțumesc pentru aprecieri domnului primar Bîrcă și, în același timp, îi fac invitația să revină la partidul mamă” a declarat Liviu Cotojman.

Cotojman crede că social-democrații îl vor pe senatorul Ion Iordache îndepărtat de la conducerea PNL Gorj. În același timp, crede că deputații propuși pentru excludere, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină, au dorit să testeze dacă Bucureștiul îl mai susține sau nu pe Iordache. Așa și-a explicat primarul de la Roșia de Amaradia apariția în presă a informației  neconfirmate că centrul ar fi demis conducerea PNL Gorj.  

Comment here