Minerit și EnergieStirile Zilei

Crede că Vîlceanu este ținta protestelor din Piața Prefecturii. ”Dacă nu era Vîlceanu, CEO era închis”

”Dacă nu era Dan Vîlceanu, anul trecut nu s-ar fi luat împrumutul iar Complexul Energetic Oltenia ar fi fost închis” a declarat, în emisiunea Interviurile Infinit FM, deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj.

Pecingină a observat că Vîlceanu ar fi ținta protestatarilor care, de 3 luni, cer în Piața Prefecturii de la Târgu-Jiu, reducerea vârstei de pensionare.

”Dan Vîlceanu este foarte criticat pentru că este cel mai important vector care s-a bătut pentru CEO. Și, pentru asta, este bălăcărit și înjurat toată ziua” a declarat Pecingină.  

Pecingină a observat că atât protestatarii de la Târgu-Jiu cât și ONG-urile de mediu vorbesc despre același lucru: închiderea Complexului Energetic Oltenia.

Pecingină nu crede că funcția lui Dan Vîlceanu, de președinte PNL Gorj, poate fi vizată de cei care-l atacă. Spune că deputatul are o poziție mult prea importantă în partid, în acest moment.

Comments (2)

  1. Pecinginea e o boala a vacii? Fugi mai nea Gigi la pascut cu tot cu Cap de Cal Valcean. Daca nu era Vilceanu, CEO era mai bogata cu 50 de milioane de euro, contravaloarea lucrarilor fictive, respectiv bani sifonati de firmele lui Vilceanu si mu-ma-sa.

  2. lazar popescu

    Daca era inchis Vilceanu, CEO era o companie prospera. Asa, Vilceanu e deputat si CEO se inchide.

Comment here