Minerit și EnergieStirile Zilei

Crede că Jan Popescu este ”propagandistul” lui Burduja și Plaveti

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, i-a dat sarcină șefului directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, la întâlnirea de joi, să găsească soluții pentru majorarea lefurilor minerilor și energeticienilor. După discuțiile de la minister, n-a fost avansat niciun procent de majorare salarială.

Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii, spune că liderii sindicali din CEO sunt ”înregimentați politic” și-l numește pe unul dintre ei, Jan Popescu, ”propagandistul de serviciu al lui Burduja și Plaveti”.

Crețan afirmă că o eventuală introducere a sporurilor în salariul de bază ar însemna pierderea, din nou, a grupei de muncă.  

Comments (5)

 1. De ce nu s-au înghesuit oamenii la dumneata, la dn. Bunoica, la dn Manu?
  După cum sunteți de vocali ar fi trebuit sa aveți mii de oameni în sindicatele dvs, dar daca ii aduni pe toți mai rămân locuri libere la Jan în microbuze!!!!
  La el tot vin în sindicat oameni și acum!
  De ex: dl Bunoaca are vreo 60 de oameni, iar lui Jan numai intr-o luna i-au venit 24!
  Care e cauza de nu pricep oamenii mesajele dvs.!!??

 2. Cum ziceam o data ca pe vițel l-am folosit pe post de berbece împotriva altor lideri de sindicat iar costul a fost o ciorbă de burtă și o bere .Acum doar cine dă ciorba de burtă și berea nu se știe sigur .Cretane ai vrut să fii lider mare dar nu ai putut niciodată ai vrut locul lui Condescu dar nu ai putut ,ai vrut locul lui Gogu dar nu ai putut tu nu ai reușit să ai un sindicat în ceo de 15 membri și vorbești de drepturi.Esti un lătrau .

 3. Costele bagă materiale ca lumea ca ciorba de burtă sa scunpit iar bere nu m-ai vrei hațegană te-ai boierit vrei bere boierească .Baga și tu pe aia cu microbuzele nu lasă doar pe Manu ,bagă și tu pe aia cu sistemul ca ne lasă cocalarul cu pantofi de crocodil fără bani .Ne pleacă oameni din sindicat iar eu nu îți mai dau ciorbică .

 4. Costică ia de la fraieri sa pape și gura matale ca prost nu e ăla care cere e ăla care dă .O ciorbică vineri o ciorbică luni o fripturică miercuri și ieși și matale din iarnă ca vremurile e grele și pentru matale .Pensia e mica bunoica nu mai are mulți membri sa le papi cotizația te adaptezi matale .Da cere la băieți mai mult Costica ca lupta e grele matale ai cam slăbit coana trebuie întreținută și ai probleme apoi .

 5. Costică Pristanda

  Cum zice nevastă-mea ,Costică pupai în bot și papă tot .Uite la Jean foncția ,foncție microbuze microbuze,afaceri afaceri da eu famelie mare remunerație după buget mică mai ciupesc și eu o ciorba o păpică o berică ca traiul e scump .Iar atacul la Jean e scumpicel scoate baeti plată bună .Ca de famelie mare remunerație după buget mică să trăiți .

Comment here