LIFE

CRBL, al patrulea jurat la emisiunea «Îmi place dansul» de la Kanal D

CRBL (Eduard Mihail Andreianu) vine să întregească echipa celor patru profesioniști în ale dansului care vor juriza competiția „Îmi place dansul”, în această toamnă, la Kanal D. El se alătură celor trei jurați deja anunțați: Beatrice Rancea, Cocuța și Emil Rengle.

CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră desfășurată pe o perioada de mai bine de 20 ani. A intrat în atenția publicului român că dansator, interpret, coregraf și entertainer. Ultima apariţie tv a fost în al doilea sezon Asia Express de la Antena 1, unde a făcut echipă cu pritenul lui Oase. Cei doi au reuşit să câştige competiţia, lucru care i-a adus un şi mai mare capital de imagine.

„Pentru mine, dansul e o artă care reprezintă tot. Înainte să vezi sau să auzi trebuie să simți, asta înseamnă artă. În acest show, «Îmi place dansul», îmi doresc să simt. Vreau să văd lupta, dar vreau să văd și fairplay. Ce e frumos îi place și lui Dumnezeu, dar și greșeală se plătește!”, a declarat CRBL.

Cu opt albume de succes, realizate împreună cu trupa Simplu, sau ca artist solo, cu numeroase turnee la activ și importante premii muzicale, CRBL e un artist devenit iconic, la care se raportează generații. Succesul înregistrat ca artist hip-hop i-a deschis calea și către coregrafie, producție muzicală și de videoclipuri, actorie și televiziune, iar în 2004, CRBL își deschidea propria sala de dans cu specific breackdance și streetdance câștigând apoi, cu trupa de dans formată astfel, numeroase concursuri.

Artistul a dovedit într-o serie de show-uri TV că are o abilitate extraordinară în a face spectacol, magnetizând publicul de toate vârstele. Din toamnă, CRBL va juriza concurenții care vor veni să își demonstreze talentul de dansatori în fața unei țări întregi.

Castingul este în plină desfășurare. Toți cei care doresc să participe la noul show de dans se pot înscrie pa pagina casting.kanald.ro. Premiul pus la bătăie este de 100.000 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here