Stirile ZileiTârgu Cărbunești

COVID la Primăria Târgu-Cărbunești. Birău: NU am organizat petrecere în primărie

Primarul din Târgu-Cărbunești, revoltat după ce în presa locală a apărut informația că și-a sărbătorit, pe 2 iulie, ziua de naștere în primărie, generând un posibil focar de coronavirus.

Dănuț Birău vine cu precizări după ce una dintre angajatele primăriei pe care o conduce, a fost confirmată cu COVID-19, la finalul săptămânii trecute. Este vorba despre Elena Ardeleanu, sora fostului director al DGASPC Gorj, Dumitru Cotruna.

Direcția de Sănătate Publică Gorj a finalizat, duminică seară, ancheta epidemiologică. Directorul Narcis Stoian spune că doar colegele de birou ale femeii au fost trimise în izolare la domiciliu.

Primarul Dănuț Birău spune că a aflat că angajata primăriei a fost confirmată cu COVID-19 încă de joi seară, și le-a rugat pe colegele de birău ale acesteia să nu vină a doua zi la serviciu.

Cât despre acuzația apărută în presa locală că și-a organizat ziua de naștere în primărie, Dănuț Birău spune că doar a servit pizza și dulciuri în birouri, nu a fost vorba despre nicio petrecere. Edilul PSD crede că se încearcă denigrarea sa, în pragul campaniei electorale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here