Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cotojman speră la liniște. Manta și Fugaru cred c-ar putea urma războiul în PNL Gorj

Liviu Cotojman crede că se vor liniști lucrurile în cadrul PNL Gorj, acum că Dan Vîlceanu a revenit la conducerea organizației. Alte voci spun, însă, că s-ar putea să înceapă, în perioada următoare, războiul Vîlceanu-Romanescu pentru puterea în partid.  

Primarul comunei Roșia de Amaradia, unul dintre liderii liberali, crede că odată  revenit Dan Vîlceanu, vor înceta atacurile dintre membrii PNL, aluzie la cele dintre primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu și prefectul  de Gorj, Marcel Iacobescu. Ba mai mult, Cotojman se așteaptă la legarea unei prietenii între cei doi.  

Pantelimon Manta afirmă că situația de la PNL Gorj depinde nu atât de noul președinte al partidului, Nicolae Ciucă, cât de ”greii” din partid care ar putea înclina balanța în favoarea deputatului Dan Vîlceanu ori a primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Ion Fugaru spune că Bucureștiul va tranșa, în perioada următoare, situația din cadrul PNL Gorj. În opinia fostului secretar general adjunct al fostului PDL, autosuspendarea lui Vîlceanu a fost echivalentă cu demisia din fruntea organizației.

Fugaru crede Dan Vîlceanu și-a pierdut puterea în PNL și nu va mai avea un cuvânt de spus în stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2024.

Comment here