Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cotojman: Romanescu, foarte iubit de Ciolacu. Weber nu va activa partidul

Marcel Romanescu ”este foarte iubit de Marcel Ciolacu”,  iar Marcel Ciolacu vrea să scape de Mihai Weber- este teoria lansată de Liviu Cotojman, în emisiunea Interviurile Infinit FM.

Primarul comunei Roșia de Amaradia, vicepreședinte al organizației PNL Gorj, a afirmat că ar exista o directivă la nivel de țară, în cadrul Partidului Social-Democrat, de a fi înlocuiți liderii vechi de organizații județene.

La Gorj, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, ar putea prelua șefia organizației PSD, deținută acum de deputatul Mihai Weber, dacă va câștiga alegerile locale din 9 iunie, a afirmat Cotojman.  

Cotojman s-a arătat convins că vechii social-democrații nu-l vor susține, la alegerile locale, pe Marcel Romanescu, venit acum câteva luni din tabăra PNL. Liberalii, la rândul lor, ar vrea să profite de situația din cadrul PSD Gorj pentru a câștiga Primăria Târgu-Jiu cu Iulian Popescu.  

Liviu Cotojman a mai spus că Marcel Ciolacu le-ar fi impus liderilor PSD Gorj, Mihai Weber și Cosmin Popescu, să-i predea organizația municipală lui Marcel Romanescu, prin instalarea la conducere a șefului Edilitara, Adrian Dăianu.