Din JudetMinerit și EnergieStirile Zilei

Cotojman: Unii dintre protestatari, manipulați. Sper ca guvernanții să aducă liniștea în rândul angajaților CE Oltenia

Primarul Liviu Cotojman crede că protestele din Piața Prefecturii din Târgu-Jiu sunt manipulate de diverse persoane interesate.

Edilul liberal de la Roșia de Amaradia nu crede că lucrurile stau atât de grav la Complexul Energetic Oltenia, pe cât se spune în spațiul public. Cotojman așteaptă, cât mai repede, de la guvernul său un punct de vedere care să-i liniștească pe angajații companiei.  

Liviu Cotojman, vicepreședinte PNL Gorj, crede că oamenii politici, indiferent de partidul din care fac parte, ar trebui să facă front comun pentru Complexul Energetic Oltenia, în această perioadă, și să nu se gândească la viitoare câștiguri electorale.

Comments (2)

  1. De cine sa fie manipulați mai maimutoile? Sunt muncitori care toată viața au muncit in cisme de cauciuc , în noroi , gheata si zăpadă sau in nori de praf de cărbune in timpul verii. Cine sa i manipuleze pe acesti oameni, mama ta, ca sa ma exprim elegant?

  2. lazar popescu

    Cine se pricepe la minerit,,,,,un baietel de cartier de comuna care in afara de smenuirea banilor publici nu stie nici sa se iscaleasca. Tu ai si vreo meserie la baza sau esti doar politruc conectat la bugetul primariei? Cam de pe unde ti ai acumulat avrea de milioane de euro, doar din salariul de bugetar sau si din afacerile pe care le ai cu sefii CE Oltenia?

Comment here