Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cotojman: De data asta, chiar PICĂ guvernul. Vîlceanu: Să nu fie o MANEVRĂ a ALDE

Vâlceanu se teme să nu fie doar o MANEVRĂ ieșirea ALDE de la guvernare. Romanescu nu crede că PNL ar proceda corect să preia, acum, de unul singur conducerea țării.

Opinii diferite în PNL Gorj, după plecarea ALDE din cabinetul Dăncilă. Liderul organizației județene, Dan Vâlceanu, amintește că Tăriceanu și Ponta au mai făcut joc dublu și-n trecut, când au afirmat că susțin moțiunea de cenzură dar parlamentarii Pro România și ALDE nu s-au prezentat la vot.

Vîlceanu nu crede că este posibilă o schimbare de majoritatea la Consiliul Județean Gorj. Spune că vicepreședintele ALDE al CJ, Ninel Muja, este apropiat de PSD.  

La Interviurile Infinit FM, Liviu Cotojman, vicepreședinte PNL Gorj, s-a arătat optimist că, de data aceasta, moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă va trece.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, președinte al organizației municipale a PNL, nu știe dacă partidul său ar proceda corect să intre de unul singur la guvernare și să depindă mereu de negocierile din parlament. Romanescu se așteaptă ca PSD să se confrunte, în perioada următoare, cu migrări de parlamentari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here