Din JudetStirile Zilei

Cotojman dă vina pe primari pentru GAFA de la Ministerul Dezvoltării. ”Va fi emis un NOU ordin”

Liviu Cotojman dă vina pe PRIMARI pentru ordinul greșit emis de ministrul Dezvoltării.

Ion Ștefan a dat, în luna martie, un ordin prin care a aprobat o listă de „lucrări de primă urgență“ ce urmau să fie finanțate prin Compania Națională de Investiții, în toată țara, câteva zeci fiind din Gorj. Numai că,  primarii au declarat, în presa locală, că le-au fost aprobate lucrări în baza unor cereri făcute acum 5 sau chiar 10 ani, lucrări pe care între timp le-au executat, tot prin CNI. Pe lista sinteză a obiectivelor de investiții se regăsesc 16 localități din Gorj cu 26 de proiecte depuse de ani buni pe programul ”Lucrări în primă urgență”.

Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia, unul dintre liderii PNL Gorj, dă vina, însă, pe primari pentru gafa de la minister. Spune că primarii ar fi trebuit să înștiințeze Ministerul Dezvoltării c-au găsit finanțare în altă parte.  

Cotojman anunță că ministrul Dezvoltării urmează să emită un nou ordin, acum, care să-l corecteze pe cel din luna martie. Edilul din Roșia de Amaradia spune că oricum nu va exista finanțare dublă pentru nicio investiție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here