Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cotojman crede că Iordache ar putea candida la șefia PNL Gorj

Liberalii gorjeni se pregătesc și ei de alegeri interne, în condițiile în care la centru a început bătălia pentru cele mai importante funcții din partid. 

Primarul Liviu Cotojman crede că senatorul  Ion Iordache ar putea candida la președinția PNL Gorj, la conferința județeană de alegeri.

”Totul se joacă la București. Dacă Iordache se va regăsi în vreuna dintre taberele care se formează la București, va avea ca sarcină să ducă o acțiune și la nivel de județ” a comentat edilul din Roșia de Amaradia la Interviurile Infinit FM.

Cotojman a mai spus că, deși deocamdată la PNL Gorj este liniște, se așteaptă ca unda de șoc a scandalului de la București să ajungă și-n teritoriu. Primarul din Roșia de Amaradia a anunțat că-l susține pe Dan Vîlceanu pentru un nou mandat de președinte al organizației și a afirmat că dacă Ion Iordache va intra în cursă, va fi marginalizat. 

”Mai devreme sau mai târziu, Iordache va încerca să preia partidul” crede Pantelimon Manta, fost deputat și fost membru PNL.

Deocamdată, însă, îl vede destul de bine ancorat pe Dan Vîlceanu care, prin prisma apropierii de conducerea centrală a partidului, poate da funcții și bani pentru investiții.

Comment here