Din JudetStirile ZileiTârgu Cărbunești

Cotojman: Cei care au ajuns la aparate, la Spitalul COVID Cărbunești, n-au supraviețuit

Îngrozit de situația de la Spitalul Târgu-Cărbunești, unde pacienții au rămas fără oxigen, vineri dimineață, primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, le cere celor responsabili să ia măsuri, pentru ca așa ceva să nu se mai repete.

”Sunt lucruri care ne dor, care duc la pierderi umane, nedorite. E inexplicabil ce se întâmplă” spune Cotojman.

Trei pacienți, care erau internați la Spitalul COVID Târgu-Cărbunești, au fost declarați decedați, după ce unitatea a rămas fără oxigen. Ancheta ulterioară va stabili dacă lipsa oxigenului sau alte motive le-au generat moartea.  

Liviu Cotojman se întreabă de ce pacienții care ajung la ATI COVID Târgu-Cărbunești mor.

”Nu e normal! Dintre cetățenii de la Roșia de Amaradia care au ajuns, în ultima perioadă, la spitalul COVID, la aparate, n-a scăpat nimeni” spune primarul liberal.

Comments (1)

  1. Mai dobitocule cu aere de doctor docent, tu esti un amarat de primar, un politruc cu sapte clase, politruc,ce nu poti intelege anumite situatii. Tu stii, ca de altfel majoritatea primarilor, doar sa imparti spagile din contracte. Daca ai avea creier in capul ala mare si ti ar fi pasat cu adevarat de soarta cetatenilor, ai fi avut o rata de vaccinare mare la tine in comuna iar cetatenii carora le furi impozitele nu ar fi ajuns in stare grava la Spitalul din Carbunesti, pe aparate de respirat si implicit nu ar fi decedat. Dar tu nu stii de astea, esti prost. Si nu e o intrebare ca in Las Fierbinti ci e o afirmatie. Esti prost.

Comment here