LIFE

Costin Mărculescu a murit. A fost găsit fără suflare în locuința lui

Costin Mărculescu a murit. Actorul, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie, a fost găsit mort în casă, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit decedat în casă, în cadă, joi, în jurul orei 00.00, de o echipă de descarcerare. Anuțul decesului său a fost făcut în cadrul emisiunii «Xtra Night Show», prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii «Xtra Night Show», el fiind cel care a ajuns la fața locului și a anunțat autoritățile.

Echipa de descarcerare care a ajuns la locuința actorului a fost nevoită să spargă ușa pentru a reuși să intre. Potrivit informațiilor furnizate de Horațiu Tudor, cadavrul a fost găsit în baie, în cadă, iar primele ipoteze indică un infarct drept cauză a morții.

În timpul emisiunii, Dan Capatos a citit un mesaj de la fosta prietenă a lui Costin Mărculescu: „Sincere condoleanțe, sunt Cristina, fosta lui prietenă, îmi pare foarte rău, tremur toată. El avea probleme cu inima”.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în cinematografie, în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae, “Al patrulea gard lângă debarcader”. În 1986 a avut șansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii”, alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. Dan Capatos a menționat că numai în emisiunile lui a avut 120 de apariții. Costin Mărculescu a colaborat cu mai multe teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate jucând împreună cu mai mulți actori că Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here