LIFE

Costi Ioniță și încă două nume surpriză pe lista concurenților de la „Survivor România”

Costi Ioniță a spus „da” provocării din Republica Dominicană. Cântăreț, compozitor și producător muzical, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți din România, revenind și în „trending-ul” YouTube, recent.

În 2012, Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy” cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame”. Costi Ioniță spune acum „Da!” unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul său, „Survivor România”, unde va participa și colegul lui, Jador.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! Va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță.

Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice” a declarat Cătălin Moroșanu.

O prezență atletică în acest show este și Cosmin Stanciu, care, la 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF. Practică acest sport, karate, de la vârsta de șapte ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnica Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.

„Este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a spus Cosmin Stanciu.

Comment here