LIFE

Costi Ioniță l-a abandonat pe Shaggy pentru a-l face cunoscut pe Florin Salam. Vrea să ducă muzica balcanică în America

După șapte ani în care a lucrat peste Ocean, la mari studiouri de producție muzicală din Miami, unde a înregistrat și cântat cu staruri precum Shaggy, Pittbull ori Mohombi, Costi Ioniță s-a întors în România pentru un pariu neașteptat: vrea să ducă vocea lui Florin Salam în SUA și, implicit, în showbizul mondial.

Producătorul muzical lucrează în studioul său cu solistul de manele la un proiect de muzică balcanică, dar și la sampleuri cu vocea acestuia potrivite pentru a fi inserate în piesele unor artiști de peste Ocean. Colaborarea lui Costi cu soliști din zona muzicii de petrecere și a manelelor nu este nouă. Practic, Costi Ioniță este cel care, în anii 2000, a scos cei mai cunoscuți lăutari autohtoni de la nunți și alte cumetrii și i-a pus în lumina reflectoarelor, fiind autorul celor mai ascultate melodii ale vremii cântate de Adrian Minune ori Vali Vijelie. Tot el i-a produs lui Salam un album, în perioada în care manelistul a avut norocul să fie cooptat de Goran Bregovic, cu care a înregistrat două melodii “Champagne for Gypsies”, în 2012.

În urmă cu câțiva ani, Costi a uimit cântând alături de faimosul Shaggy și de Mohombi în inima New York-ului, la Rockeffeler Plaza, recitalul fiind transmis live în emisiunea “Today” a postului NBC. “Habibi / I Need Your Love”, piesă compusă de Costi și lansată alături de Shaggy, Mohombi și Faydee, a atins un record de vizualizări pe YouTube: peste 201 milioane de accesări din întreaga lume.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here