LIFE

Cosmin Seleși, detalii despre „Batem palma!”, emisiunea lui de la Pro TV

După ce ani de zile a lucrat la Antena 1, Cosmin Seleși revine la Pro TV. El va prezenta show-ul „Batem palma!”, despre care a făcut noi dezvăluiri. Spune că emisiunea e diferită față de tot ce s-a difuzat până acum la TV.

„Dacă vă întrebați ce este diferit față de orice altă emisiune… o să vă surprind: aici concurenții nu au niciun fel de rivalitate. Dimpotrivă, pun atât de mult suflet unul pentru celălalt, încât este incredibil. Se sprijină, își transmit energii pozitive și vor ca acela care joacă să câștige cât mai mulți bani. De-a lungul filmărilor, am avut niște momente atât de încărcate de tensiune, cu niște răsturnări de situație incredibile pe care sunt sigur că toți cei de acasă le vor trăi ca și noi, cu respirația tăiată”, a povestit Cosmin Seleși despre noul său proiect, conform Click.

„Batem palma!” e un format în care concurenții își pot testa norocul și intuiția, o emisiune în care voia bună și câștigurile mari sunt la tot pasul, o șansă de a vedea dacă răspunzând la o întrebare aparent simplă concurenții pot obține o sumă importantă de bani.

Comment here