Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cosmin Popescu: Romanescu să facă drumul de acces pe platforma Rostramo! Romanescu: N-am fost lăsați!

Cosmin Popescu îi reproșează lui Marcel Romanescu faptul că n-a realizat, nici până acum, drumul de acces pe platforma Rostramo, obiectiv promis în campania electorală din 2017.

”Marcel Romanescu să găsească o soluție juridică să facă drumul de servitute! Eu și Aurel Popescu l-am promis! El încasează la bugetul local milioane de lei de pe urma celor 2000 de angajați de pe platformă!” a comentat președintele Consiliului Județean Gorj, la Interviurile Infinit FM.

A fost o replică a lui Cosmin Popescu la o acuzație lansată de primarul liberal al Târgu-Jiului, în această campanie electorală, cum că Oltenia a rămas în urma altor regiuni pentru că a fost condusă de PSD.

”Mi-am dorit să realizez căile de acces de la Rostramo, din păcate n-am fost lăsați” reacționează primarul Marcel Romanescu.

Edilul zice că Primăria Târgu-Jiu a oferit 14 euro pe metrul pătrat pentru suprafața de un hectar, dar prețul nu a fost acceptat de lichidatorul judiciar.

Romanescu ne-a mai spus că a încercat, în ultimii ani, să rezolve problema de pe platforma Rostramo dar nu s-a găsit o soluție legală. Edilul liberal a promis un parc industrial în zona respectivă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here