Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cosmin Popescu: Investitorii NU fug de județul nostru, dimpotrivă!

Problema lipsei investitorilor din județul Gorj este ridicată, din nou, de candidați în această perioadă de precampanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Pe pagina de socializare, însă, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, spune că investitorii nu fug de județul nostru ci dimpotrivă. Popescu dă ca exemplu anunțul făcut de societatea Soceram că pregătește demararea lucrărilor de realizare a unei fabrici de producere BCA, cu capacitate mărită, în județul Gorj, la Târgu-Cărbunești.

“Fabrica de BCA va intra în probe tehnologice, urmând ca produsul nou realizat să se găsească pe piețele din România, Republica Moldova, cât și Ucraina, la începutul anului următor. Strategia investițională continuă cu dezvoltarea unor noi și moderne capacități într-o altă zonă a țării. Astfel, pe baza conceptului avantaj locație, Soceram pregătește demararea lucrărilor de realizare a unei alte fabrici de producere BCA, cu capacitate mărită, în județul Gorj”, se arată într-un comunicat al companiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here