Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cosmin Popescu, după acuzațiile lui Vîlceanu: E ușor să emiți judecăți de valoare din spatele tastaturii

”Este foarte ușor să emiți judecăți de valoare din dormitorul personal, din spatele tastaturii” a reacționat Cosmin Popescu, după ce Dan Vîlceanu l-a acuzat pentru ”dezastrul” de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.  

”Nu am crezut niciodată că o unitate sanitară poate avea un asemenea management!  Orice cetățean ar fi șocat să vadă ce se întâmplă în acest spital! Trebuie reformat din temelii! Lipsa de organizare, de proceduri a creat un haos” a acuzat Vîlceanu, marți, la Radio Infinit.

Liderul PNL a reacționat în contextul în care medicul Maddy Huzu a refuzat să preia conducerea Spitalului Județean, după ce Dumitru Vienescu a fost confirmat cu coronavirus, iar Direcția de Sănătate Publică a avansat o nouă formulă de conducere.

Cosmin Popescu, președintele PSD al Consiliului Județean Gorj, a reafirmat, la Interviurile Infinit FM, că din 3 aprilie nu mai conduce Spitalul Județean, care a intrat sub coordonarea Ministerului Sănătății pe perioada stării de urgență.

Popescu a dat asigurări că orice echipă de conducere va veni la Spitalul Județean de Urgență, va primi sprijinul necesar de la Consiliul Județean.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here