Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cosmin Popescu: Capotă și Pătrășcoiu, selectați în urma unor proceduri transparente. Weber: Cei care știu că au greșit SĂ DEMISIONEZE!

Cosmin Popescu o să prezinte un REZUMAT al raportului corpului de control al ministrului Sănătății, în urma verificării făcute, în primăvară, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean Gorj a reafirmat, vineri, că nu va fi făcut public întregul document întrucât conține foarte multe date confidențiale ale salariaților și pacienților.

Întrebat despre problemele cu legea ale managerului SJU, Gigel Capotă, care este urmărit penal pentru evaziune fiscală pentru alte activități decât cele de la spital, Cosmin Popescu a răspuns că una este urmărirea, alta este condamnarea.

Șeful CJ Gorj a dat asigurări că respectă întru-totul legea și prevederile contractului de management.

Cosmin Popescu a precizat că atât Gigel Capotă cât și Traian Pătrășcoiu, directorul Aparegio, căruia de asemenea i-a fost cerută demisia, în spațiul  public, își desfășoară activitatea în baza unor contracte de management, în urma unor proceduri de selecție transparente.

Mihai Weber, liderul PSD Gorj, le-a cerut directorilor susținuți de PSD, care știu că au încălcat legea să-și dea demisia, astfel încât partidul să nu aibă de suferit.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here