MotruStirile Zilei

Cosmin Morega promite realizarea microregiunii Valea Motrului

Cosmin Morega promite realizarea microregiunii Valea Motrului, dacă va câștiga primăria la alegerile locale din septembrie.

Candidatul PSD a fost prezentat oficial, joi, în conferința de presă a partidului. Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, l-a lăudat pe liderul organizației Motru, Dorin Hanu, prezentându-l drept ”un om care reprezintă ceva pentru județ”. La rândul său, Hanu a declarat că decizia de a fi susținut Cosmin Morega la primărie nu a fost ușor de luat, dar, este persoana care a stat cel mai bine în sondajele de opinie.   

Hanu a declarat că social-democrații din Motru trebuie să învețe din greșelile făcute în 2016, când lideri ai organizației au plecat la alte partide iar votul s-a risipit.

Cosmin Morega a declarat că închiderea mineritului ar însemna un dezastru social pentru Municipiul Motru, unde mii de orameni ar rămâne pe drumuri.

Morega promite înființarea unei microregiuni, cu localitățile dimprejurul Motrului, pentru atragerea de fonduri europene în vederea dezvoltării infrastructurii și creării de alternative.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here