MotruStirile Zilei

Cosmin Morega: O nouă afacere la Motru. 50 de noi locuri de muncă

O sală de evenimente, cu restaurant modern și terasă, urmează să apară în municipiul Motru, lângă Uzina de Agent Termic.

Viceprimarul Cosmin Morega susține că a convins doi tineri antreprenori să investească, urmând să fie create 50 de noi locuri de muncă. Lucrările au început deja.  

Cosmin Morega candidează, pentru a doua oară, pentru funcția de primar la Motru. Social-democratul este optimist ca va câștiga alegerile din 27 septembrie, ținând cont de modul în care l-au primit locuitorii orașului în această campanie electorală.

Municipiul Motru este campionul candidaților, la aceste alegeri locale. Nu mai puțin de 11 persoane sunt angrenate în cursa pentru postul de primar, cel mai mare număr din județ. Cosmin Morega speră să nu se risipească voturile, cum s-a întâmplat în 2016.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Nu se deschide nimic pe producție ci doar pe consum, parca nu avem destule terase, restaurante și săli de evenimente. De unde bani sa meargă lumea la restaurant dacă nu producem nimic în orașul asta. Asta nu e ceva de lauda

Comment here