MotruStirile Zilei

Cosmin Morega: Acest ștrand va rămâne al municipalității

”Acest ștrand va rămâne al municipalității” spune primarul din Motru, Cosmin Morega, după ce, în presa locală, a apărut informația că un afacerist din Mehedinți ar fi interesat să-l concesioneze pe 49 de ani, pentru a-și face aici și o sală de nunți.

Fostul primar liberal Gigel Jianu, acum membru în AGA Direcției Publice Motru, l-ar fi însoțit pe afacerist la ștrandul municipal, pentru a-i arăta locația.

Cosmin Morega crede că ștrandul a fost lăsat intenționat în paragină de fostul edil, pentru a se lăsa impresia că nu este profitabil pentru municipalitate și a putea fi, ulterior, concesionat.

În replică, Gigel Jianu spune că ștrandul a fost construit în 2014-2015, pe când primar era social-democratul Dorin Hanu, pe finanțare europeană, dar  nu așa cum ar fi trebuit. Fostul primar liberal zice că, în mandatul său, n-a dorit să facă scandal pe această temă, pentru că n-ar mai fi putut accesa banii europeni.

Jianu recunoaște că un afacerist s-a arătat interesat de concesionarea ștrandului din Motru. Spune că și Cosmin Morega a propus o astfel de soluție, pe vremea când era viceprimar.

Comment here