LIFE

Cosmin Cernat va prezenta FanArena, la Kanal D

Începând din 27 ianuarie, în fiecare luni și marți, imediat după reality-ul Survivor România, Cosmin Cernat va prezența FanArena, emisiunea care va aduce telespectatorilor ultimele informații despre concurenții Survivor România, reality-ul care este filmat în Republica Dominicană.

Materiale în exclusivitate cu Războinicii și Faimoșii, imagini inedite din junglă dominicană, dezbateri în direct, alături de susținătorii concurenților și membrii familiilor, vor fi expuse pe larg, la FanArena. Concurenții care vor părăsi competiția “Survivor România” vor veni și ei la “FanArena” pentru a împărtăși, la cald, impresii și detalii din culisele reality-ului, alături de invitații și de prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat.

Cu o experiență uriașă în televiziune și un foarte fin observator al naturii umane, Cosmin Cernat este pregătit să afle cele mai interesante amănunte din experiențele trăite de concurenții “Survivor România”, în, poate, cea mai dura încercare a vieții lor.

„Aștept cu nerăbdare să înceapă emisiunea și să disecăm firele poveștilor ce se țes în Republica Dominicană, la Survivor România. Există un interes extraordinar în ceea ce privește această competiție și experiență trăită de concurenți acolo. Vom află ce se ascunde în spatele evoluțiilor, reacțiilor, replicilor pe care le urmăriți pe micile ecrane, vom încerca să descoperim resorturile intime ale unor evenimente petrecute la Survivor România. E o competiție extrem de dură, care va oferi, cu siguranță, surprize uriașe, pe parcursul difuzării emisiunii. Toți concurenții vor trece prin momente de cumpănă, dar și prin momente de bucurie extraordinară. Îi vom însoți și noi, de acasă, și vom încerca să le înțelegem reacțiile, momentele de slăbiciune, și ne vom bucură de victoriile lor”, a declarat Cosmin Cernat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here