Stirile ZileiTârgu-Jiu

Coșmarul trăit de o gorjeancă! Hărțuită de angajata unei primării din Olt

O gorjeancă va fi despăgubită de o angajată a unei primării din Olt care a hărțuit-o telefonic și on-line timp de mai bine de un an de zile.

Victima a depus plângere la DIICOT după ce nu a mai putut suporta calvarul de care avea parte, anchetatorii de la Târgu-Jiu ajungând să colaboreze inclusiv cu reprezentanții Facebook, după ce un cont fals a fost creat pe rețeaua de socializare. Inculpata a creat contul fals, preluând o fotografie a victimei sale, alături de care a postat un anunț conform căruia femeia s-ar prostitua. Pentru contact a fost postat și numărul real de telefon al victimei.

Ancheta a scos la iveală că femeia din Olt a folosit cartele telefonice de pe care a apelat-o și de peste 900 de ori pe victima sa. În cele din urmă, femeia din Gorj a fost nevoită să renunțe la numărul de telefon, la contul de Facebook, dar și la mașina pe care o folosea.

Judecătorii au stabilit o pedeapsă de 2 luni pentru inculpată, executarea fiind înlocuită cu un termen de supraveghere de 2 ani. Pedeapsa maximă în astfel de situații este de 3 luni. Victima ar urma să fie despăgubită cu 15.000 de lei, conform unei decizii definitive pe care Curtea de Apel Craiova a pronunțat-o luna trecută.

Comment here