LIFE

Coronavirus. Cer amânarea lansării filmului cu James Bond

Viitorul film cu James Bond, “No Time To Die”, a cărui premieră mondială va avea loc pe 31 martie la Londra, ar putea fi decalată din cauza coronavirusului. Este ceea ce solicită unii dintre fanii agentului 007 într-o scrisoare deschisă, publicată luni pe site-ul MI6-HQ dedicat celebrului spion.

Filmul, realizat de Cary Joji Fukunaha, ar trebui să fie lansat în aprilie în lumea întreagă. Dar, în faţa epidemiei de coronavirus, autorii acestui site al fanilor solicită producătorilor, ca şi distribuitorilor MGM, respectiv Universal, să amâne lansarea pentru vara viitoare.

“Este timpul ca sănătatea publică să aibă prioritate, înaintea lansării programelor şi a costurilor anulării evenimentelor. Evenimente majore, peste tot în lume, au fost deja anulate sau amânate din cauza riscurilor pentru sănătate” arată scrisoarea, care detaliază toate marile adunări anulate la nivel internaţional. Este salutată decizia de a anula turneele de promovare a filmului în China, Coreea de Sud, Japonia şi Hong Kong.

Fanii spun că ar fi prea periculos pentru spectatorii europeni sau americani să se întâlnească cu sutele şi să se vadă cu miile în sălile de cinema. Ei mai afirmă că închiderea de numeroase cinematografe, în special în Asia, ar putea avea impact asupra lungmetrajelor.

“Este doar un film. Sănătatea şi bunăstarea fanilor din lumea întreagă şi a familiilor lor sunt mai importante. Am avut răbdare patru ani pentru acest film. Câteva luni în plus nu vor nega calitatea filmului şi vor putea să fie de ajutor la box office”, au concluzionat admiratorii.

Filmul, care marchează ultima apariţie a lui Daniel Craig în postura celebrului spion 007, va avea premiera în America de Nord pe 10 aprilie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here