LIFE

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit după 33 de ani

Puțini se așteptau la această veste din partea Corneliei Catanga (62 de ani). Solista de muzică lăutărească a anunțat, în direct la televizor, că s-a despărțit de Aurel Pădureanu, după o relație de 33 de ani.

Dezvăluirea-șoc au fost făcută sâmbătă, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars. Pe lângă alte lucruri triste, despre care artista a vorbit cu amărăciune, anunțul despărțirii a căzut ca o bombă.

„Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. (…) Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește”, a spus Cornelia Catanga la „Antena Stars”.

Artista a recunoscut că în relația ei, de 33 de ani, au avut loc și certuri și că nu crede în fericirea deplină într-o relație. Mai mult, a recunoscut că acum fiul ei, Alexandru, este mesagerul dintre ea și Aurel Pădureanu.

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a declarat Catanga.

În urmă cu un an, Cornelia Caranga a trecut printr-o cumpănă și cu sănătatea. A făcut infarct pe 14 iulie, a fost în stare gravă, însă medicii de la spitalul Floreasca au reușit să o pună pe picioare.

În octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar petrecerea a avut loc la Restaurantul „Mărul de Aur”. Mireasa, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here