LIFE

Cornel Galeș, văduvul regretatei Ileana Ciuculete a murit într-un accident rutier

Cornel Galeș, văduvul regretatei Ileana Ciuculete a murit, duminică, într-un accident de mașină. Viviana, iubita lui Cornel Galeș a confirmat decesul, iar noi informații au apărut în spațiul public.

Vestea șocantă a morții lui Cornel Galeș scoate la iveală detalii cutremurătoare din viața soțului Ilenei Ciuculete. Chiar dacă acesta publica pe rețelele sociale imagini în care părea că duce o viață bună în Spania, acolo unde se mutase de doi ani, se pare că văduvul regretatei artiste de folclor a trecut prin momente grele departe de casă.

Cornel Galeș a murit în urma unui accident rutier, în localitatea Torrent, lângă Valencia, Spania, țară acolo unde văduvul Ilenei Ciuculete plecase de aproximativ doi ani alături de Viviana. Aceasta era femeia care îi devenise parteneră după ce a murit „Zânica”, așa cum Cornel o alinta pe Ileana Ciuculete. Surse au declarat însă pentru Click! că relația dintre Cornel și Viviana nu a durat mult după stabilirea în străinătate și imediat au apărut problemele în cuplu. Cornel Galeș și-a vândut toate bunurile și a decis să părăsească țara, în special în urma scandalului iscat între el și fiii Ilenei Ciuculete pe moștenirea artistei. Surse apropiate familiei au povestit pentru Click! că Galeș nu mai suporta să îl oprească lumea pe stradă și să îl ia la rost în legătură cu lupta lor pentru averea Ilenei, chiar dacă erau și persoane care țineau cu el în acest scandal.

După ce a decis să se mute din țară ca să lase în spate „gurile rele”, se pare că norocul nu l-a urmat pe Galeș nici în Spania. Aceleași surse au povestit că el și Viviana s-au despărțit la scurt timp după stabilirea în Spania, femeia întorcându-se acasă, în România, iar el rămânând acolo. Astfel, se pare că cei doi sunt despărțiți de circa doi ani, chiar dacă nu au făcut publică separarea. Apropiații familiei au mai povestit însă că bărbatul nu primise tocmai bine despărțirea de Viviana, care s-a adăugat la durerea pierderii Ilenei Ciuculete. Galeș intrase într-o depresie după ce Viviana s-a mutat din nou în România, depresie adâncită și de lupta pe care a tot dus-o cu fiii Ilenei Ciuculete prin instanțele de judecată. În ultima perioadă, Cornel spunea adesea „Ileana, ia-mă la tine”, ca un bizar presentiment.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here