MotruStiriStirile Zilei

Corcoață: Declarațiile lui Jianu pun în pericol UATAA

”Primarul aruncă în spațiul tot felul de minciuni” reacționează Eugen Corcoață după ce Gigel Jianu a acuzat, în presa locală, că ”mafiile locale sufocă municipiul Motru”.

Referindu-se la activitatea de la UATAA, Jianu a afirmat că acolo ”este doar un braț al Caracatiței” și a anunțat că va sesiza Direcția Națională Anticorupție. Totul după ce, în presa locală, au apărut acuzații că șefii uzinei de termoficare n-ar fi pornit în mod intenționat cazanul cel nou pe gaze, pentru apa caldă, ci au continuat să utilizeze unul pe cărbune, furnizorul de lignit fiind o firmă locală cu afaceri în minerit.

Administratorul special al UATAA zice, însă, că, în această perioadă, nu se furnizează apă caldă în Motru pentru că se fac revizii. Cât despre cazanul pe gaze, Corcoață afirmă că urmează să fie și el pornit.

În ceea ce privește firma care furnizează cărbune pentru cazanul UATAA Motru, controlată de un consilier local din Văgiulești, Eugen Corcoață spune că oferă un preț foarte bun pe lignit și că CE Oltenia a refuzat să devină furnizor la uzinei.

Corcoață consideră foarte grave declarațiile pe care le-a făcut primarul Gigel Jianu referitoare la mafiile din Motru. Spune că pun în pericol însăși activitatea Uzinei de Agent Termic.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here