LIFE

Copilul lui Harry și Meghan. Englezii pariază pe nume, sex și culoarea părului

Meghan Markle urmează să nască, zilele acestea, primul copil al prințului Harry, iar britanicii au intrat în febra așteptării ”copilului regal” și au început să parieze ca de fiecare dată pe nume, sex, dar acum și pe culoarea părului.

Pariorii britanici par a fi atât de siguri de sexul primului copil al ducilor de Sussex și numărul celor care au pariat pe această variantă este atât de mare încât casa William Hill a scăzut această cotă la 2/5, ceea ce înseamnă un câştig de doar două lire sterline pentru un pariu de cinci lire sterline.

Dar, în pofida acestei scăderi, pariorii au continuat să mizeze pe naşterea unei fetiţe.

„Pe o piaţă normală, acest lucru înseamnă că oamenii ştiu dinainte”, a subliniat Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei William Hill, care a preferat să îşi suspende pariurile ce vizau sexul viitorul bebeluş regal, pe 9 aprilie, scrie AFP.

În ceea ce privește numele copilului, pariorii britanici mizează cel mai mult pe Diana, aceștia considerând că Harry îi va aduce astfel un omagiu mamei sale. 60% dintre pariori au votat pentru Diana.

„Nu înţeleg deloc (această preferinţă a pariorilor, n.r.)”, a adăugat el, reamintind moartea tragică a prinţesei Diana, decedată într-un accident de automobil la Paris, în 1997. „Nu aş dori să mi se reamintească acest lucru în fiecare dimineaţă”, a mai spus Rupert Adams.

Și la casa de pariuri Paddy Power, prenumele Diana se află de asemenea în fruntea preferinţelor cu o cotă de 3/1, fiind urmat de Grace (7/1), Alice (10/1), Isabella (12/1), Alexandrina şi Victoria (ambele cu 14/1) şi Elizabeth (20/1).

În cazul celor care cred că Harry și Meghan vor avea un băiat prenumele Arthur, Charles, James şi Edward figurează în fruntea preferinţelor, în timp ce Buddha, Jesus şi Donald sunt considerate cele mai improbabile.

Credibilitatea acestor pariuri pare scăzută, dar în cazul copiilor prinţului William şi ai soţiei sale, Kate, „prenumele ce era favorit în momentul închiderii pariurilor a fost cel corect”, a afirmat Rupert Adams.

Mulți britanici au votat și pentru culoarea părului bebelușului regal, iar pariorii cred că va fi roșcat, la fel ca tatăl său. Astfel, bebeluşul, care va ocupa locul al şaptelea în ordinea de succesiune la tronul britanic, va fi fetiță, se va numi Diana și va avea părul roşcat. (libertatea.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here