LIFE

Copa America, la Eurosport

Eurosport transmite în direct şi în exclusivitate, între 14 iunie şi 7 iulie, ediţia cu numărul 46 a Copei America, cea mai importantă competiţie de fotbal pentru naţionalele de pe continentul sud-american.

Brazilia va găzdui turneul la care vor participa zece naţionale din America de Sud, alături de alte două reprezentative invitate din confederaţia asiatică, Qatar şi Japonia.

Spectatorii vor avea acces la comentariu local, precum şi la materiale video digitale pe platformele Eurosport România. De asemenea, fanii vor putea urmări meciurile în direct pe Eurosport 1 şi pe Eurosport Player – serviciul Eurosport în direct şi la cerere disponibil oriunde şi oricând, pe orice dispozitiv.

Copa America, principala competiţie de fotbal din America de Sud, va debuta la 14 iunie, pe stadionul din Sao Paolo, cu meciul dintre Brazilia şi Bolivia şi se va încheia pe 7 iulie, pe celebrul „Estadio do Maracana” din Rio de Janeiro. Partidele se vor disputa pe mai multe stadioane din cinci oraşe diferite: Rio de Janeiro, Sao Paolo, Porto Alegre, Belo Horizonte şi Salvador.

Câştigătoarea ultimelor două ediţii este Chile şi este în continuare favorită la victorie, alături de  Brazilia, Argentina, Uruguay şi Columbia. Cu echipe valoroase precum Brazilia, Argentina, Chile sau Urugay, fanii fotbalului vor avea şansa de a urmări evoluţia unor fotbalişti de clasă mondială, cum ar fi Coutinho, Firmino, Jesus, Willian, Arthur, Messi, Aguero, Dybala, Di Maria, Suarez, Cavani, Bentancur, Vidal, Alexis Sanchez, Aranguiz, Falcao, James Rodriguez şi Cuadrado.

Faza eliminatorie începe cu sferturile de finală (28-29 iunie), după care semifinalele au loc pe 3 şi 4 iulie. Finala mică se va desfăşura pe 6 iulie, la ora 22.00 şi marea finală o zi mai târziu, 7 iulie, la ora 23.00.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here